فستيوال هاي هيجان انگيز و خطرناك در تايلند
گياه خواران هر ساله اين مراسم را فرصتي مناسب براي تمرين و تبليغ آيين مذهبي و اعتقادات خود در نظر مي گيرند و براساس قوانين اين فستيوال افرادي كه براي اولين بار خواستار ورود به اين جشنواره باشند بايستي 10 روز فقط گياه خواري كنند تا به پاكيزگي دروني و شايستگي معنوي رسيده و بتوانند به اين گروه بپيوندند در اين جشنواره علاوه بر گياه خواري، مراسم ديگري نيز برگزار مي شود. از جمله اين مراسم مي توان به حمام در روغن داغ، راه رفتن روي آتش و بالا رفتن از نردباني از تيغ هاي برنده اشاره كرد.
دليل به وجود آمدن جشنواره گياهخواري به حادثه اي برمي گردد كه در سال 1825 ميلادي رخ داده است. گفته مي شود، فرمانداري جزيره پوكت به منطقه كاتو (Kathu) منتقل شد و آن منطقه به طور كلي با جنگل پوشيده شد. همين مساله باعث شد تب مالاريا در آن منطقه باعث بيماري بسياري از معدن داران و معدن چي هاي چيني كه براي كار در معادن قلع به آنجا آمده بودند، شد. تقريبا همه جمعيت آنجا به تدريج دچار اين بيماري شد و همه مجبور شدند تا فقط از غذاهاي گياهي استفاده كنند. همين رژيم غذايي گياهي باعث از بين رفتن تدريجي بيماري شد. اعتقادات مذهبي مردم اهالي آنجا بر اين استوار بود كه اين رژيم گياهخواري باعث ناپديد شدن بيماري شده است. همين اعتقاد آغازگر جشنواره گياهخواري در پوكت شد.
در جشنواره گياهخواري علاوه بر اينها بايد به نمايش قدرت مافوق طبيعي كه كه نوعي خودشكنجه گري به شمار مي رود نيز اشاره كرد. اين نوع شكنجه ها به اعتقاد مردم تايلند، شياطين و نيروهاي شيطاني را از وجود انسان ها دور و بيرون مي كنند. آنها اعتقاد دارند با اين شكنجه ها مي توانند بيشتر به خدا نزديك شوند. هر ساله در زمان برگزاري اين مراسم هزاران نفر از شهرهاي دور و نزديك براي تماشاي اين مراسم به شهر پوكت سفر مي كنند اما بسياري از تايلندي ها نسبت به اجراي اين نمايش هاي دلخراش در ملاءعام اعتراض كرده اند.